Ullas Flattar

Fritid, hundar och hem

Nya tider kräver fasadrenoveringar och putsade fasader

Jag sitter här och undrar om hur svår det kan vara att hitta något seriöst företag som jobbar med fasadrenoveringar och som hanterar putsade fasader. Jag har en eternitkåk som jag är fruktansvärt trött att se på varje gång jag sitter på altanen och dricker mitt 11-kaffe. Än värre är det när vänner dyker upp och kommenterar om hur gammal och ful fasaden är.

Nu får det vara nog anser jag. Jag vet att det kostar lite pengar, men jag är också medveten om vilken uppfräschning det skulle få på kåken också. Jag kan tänka mig att lägga några hundra tusen bara det blir bra och det har jag sett bilder på nätet att det kan bli.

Det är dags att fatta telefonen och ringa min banktjänsteman för att lösa de ekonomiska problemen. Sen kan jag med ett brett leende sitta på verandan och titta på min fina putsade fasad till våren gissar jag. Det är i alla fall min nuvarande målsättning.

Lägg till kommentar

Loading