Ullas Flattar

Fritid, hundar och hem

Med extra släpvagnsdelar kan man frakta på hundar och plastbackar

Sommaren har varit aningen hektisk, inte minst på grund av all värme som nästan bokstavligen täcke större delen av Sverige. Vi åkte väst och öst, norr och syd runtom i södra Sverige, från Göteborg i väst, Smålandsstenar i Söder, Kalmar i öst och Lidköping i Norr. När jag skriver vi menar jag förstås mig själv, gubben och våra två flattar. 

Att åka så långt med två stora hundar kan i vissa fall vara riktigt besvärligt, men om man bara har rätt utrustning är det faktiskt inte så jobbigt. Vi använde oss av en vanlig släpvagn, som hade rum för båda hundarnas burar (med hundarna i förstås) och ett par plastbackar fyllda med hundsaker, så som mat och skålar. 

Våran resa hade kunnat bli kortare än väntat, detta då vår påskjutsbroms var trasig, men som tur var hade vi extra släpvagnsdelar, så det problemet löste sig på mindre än en halvtimme. Det korta stoppet var en perfekt ursäkt för att släppa ut hundarna och ta en kort promenad runt omkring området vi stannat på. Vi hade stannat i Borås, i närheten av Knalleland, men vi lät bli att handla något och istället fortsatte resan mot Lidköping och Läckö slott.

 

Nu ska jag och hundarna gå ut och njuta av det (än så länge) varma vädret, hej så länge.